sånt som inte får plats i andra kategorier

gör inte rätt ändrar mitt sätt jag gör fel gör mig hel

november 25, 2007
image53
Dagens outfit (blä vad töntigt det låter):

hatt, H&M
svart jacka, ingen aning, haft typ alltid
skelettbrosch, (jag måste visa ett fint kort på den någon dag! den äger allt!), Glitter
klänning, savann
blå strumpbyxor, (mycket mer knallblå egentligen), welovecolours

Är det in otroligt hett att jag alltid fotar outfitbilder i badrummet, i sugigt ljus? Och typ.. köket.
Vi får hålla tummarna för att jag får kamerastativ i födelsedagspresent/julklapp. Att ställa kameran på tvättstället känns så riskabelt.

Idag har jag gått runt med Alexander, Ida och Siri och testat olika ställen där man kan hänga gratis i Uppsala. Så småningom ska det bli en liten tjusig artikel med tips i bloggen… mest användbart för Uppsalabor, men likväl! Jag kan redan nu avslöja att Domkyrkan fick rätt så höga betyg… (framförallt av Alexander, som verkligen inte ville gå därifrån, den knäppa pluppen.)

Men nu ska jag plugga ekologi! Det är så synd om mig! Kommentera eller dö!

0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Pimme november 25, 2007 at 9:46 e m

  Domkyrkan! Det var oväntat.
  Nu har jag läst ditt mejl förresten. Det var väldigt fint skrivet, ledsen att jag inte hann läsa den innan. So long! Vi hörs, jag håller på att planera en present åt dig..bara så du vet.

  0
 • Reply emzi november 25, 2007 at 10:05 e m

  Alla ni är supersöta. 🙂 Hälsa Ida från mig när du ser/talar med henne.

  0
 • Reply gallon.blogg.se november 26, 2007 at 12:30 f m

  å, vilken fin klänning. Grym hatt. O ja, ta ett kort på skelettet, ser ju asfin ut!

  0
 • Reply Gab november 26, 2007 at 5:24 e m

  ooh, det där är en snygg klänning.

  (är inte ekologi ganska kul? det låter kul i alla fall ^^)

  0
 • Reply Madde november 26, 2007 at 5:43 e m

  Jag ser verkligen, helt och hållet, väldigt mycket fram emot det här. Och det låter som om min ironi vore på sin höjdpunkt, men sanningen är den att jag verkligen ser fram emot det. Mycket. Massor. Mera, mestast, och vad allt man nu säger.

  Och jag insåg nu att “det här” refererar (kanske ska dra det med tanke på att du inte är i min hjärna även om du väldigt ofta förstår mina konstiga utfall och infall (hehe)) till den kommande artikeln.

  mjkgjaoo kan jag ju förresten berätta för dig, min otroligt välutbildade och allvetande vän, är det ljud som James Joyce påstår att katter gör när de jamar efter mat. Så där. Nu vet du det också.

  0
 • Leave a Reply