sånt som inte får plats i andra kategorier

pang pang blåste du tills bubblan sprack

december 2, 2007
image66

Fyrverkerier i Botaniska trädgården är en Uppsala-tradition. I sällskap av Siri, som har ett hemligt kärleksförhållande till min kamera vilket gör att den alltid ger henne sjukt skarpa bilder, blir det ännu trevligare.

Tidigare under dagen sjöng jag på stan med Susanna. Pengarna var trevliga men mängden människor jag träffade som jag faktiskt tycker om och som hälsade på mig var ännu trevligare. Jag älskar när sådant händer, jag räknar alltid poäng. I olika sammanhang. Och det gav mig en massa människopoäng.
I princip tycker jag nog om människor.

Miss Li är en ÅH så underbar artist. Jag ska gifta mig med henne. Och så vidare.

Jag och Siri har också kommit på bästa planen, för att ha någonstans att hänga och göra trevliga saker. (Läs: vårt Simpsons-maraton, vår nyårstilldragelse/fest/whatever, filmkvällar av diverse slag, TREVLIGA SAKER helt enkelt). Om vi bildar en förening får vi låna hennes kvarterslokal, och alla är lyckliga. Allting blir perfekt och åh det kommer bli så bra man kan göra så roliga saker. Har redan massa idéer till olika temafester, typ tema 50-tal; alla får klä ut sig i lite 50-talsstuk och sedan ser man på Marilyn Monroe, och så Simpsons-maratonet såklart, eller bara en maskerad rent allmänt, och trevliga filmkvällar och jättemycket bra film men ännu hellre sådana där märkliga saker utan struktur men som är roliga.

(När jag blir exalterad börjar jag skriva utan punkt.)

Man skulle också kunna låna en skolgympa-sal någon gång och spela sådan där basket-fia-med-knuff-igen, och andra roliga saker. Jag saknar inte skolidrotten som den var en gång i tiden. Men jag saknar gulliga människor.

Vi avslutar med att göra en ytterst positiv lista:

jag är rädd för just nu:
o att sms:a Mr Egg eftersom jag alltid skickar sms till honom och då kommer han bli irriterad, gifta sig med Corny och vägra vara med på ett Simpsonsmaraton
o att jag kommer gå upp en massa i vikt för att jag mår så bra
o att jag inte kommer att bry mig om jag går upp en massa i vikt för att jag mår så bra
o ATT JAG KOMMER DÖ ENSAM FÖR INGEN VILL JU HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MIG BUHU! STACKARS MEJ! NEJ! BUHU! skojade bara.

DON’T FEAR YOUR FEAR, MY FRIENDS. FEAR IS JUST ANOTHER ASPECT OF BEING BRAVE.

Good night and good luck.

+1

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kajsa december 3, 2007 at 4:38 e m

  dwt är så rokligt att läsa när du är så där innerligt livfull och orden bara hoppar över varandra i bloggen din! 😀

  0
 • Reply Pimme december 3, 2007 at 7:49 e m

  Och det var ju denna dag som du fyllde år! JA, jag var ju då litegrann i Holland då, men du ska veta att jag tänkte på dig när jag åkte flygplan.
  Ha den äran Ulrika-Fika!

  0
 • Leave a Reply