sånt som inte får plats i andra kategorier

lördag fredag ett

december 13, 2007
image82
(Bild: Gissa var den är tagen?)

Jag lyssnar på Prince Igor på repeat. Det passar det nya ryska temat i mitt liv. Och hiphop med operainslag har väl egentligen aldrig slagit fel?

Idag var jag hos tandläkaren, vilket var fantastiskt. Den är det bästa av alla serviceinrättningar. Allting känns lite high-tech/science-fiction-film, och man får åka upp och ner och fram och tillbaka i en stol. En människa tar hand om en, allt man behöver göra är att ligga där, men man slipper småpratet eftersom man inte riktigt kan röra munnen hur man vill.

Jag har också gått ett lucia-tåg, haft engelska, utvecklingssamtal, tyska. Gått och köpt en present till Anina, som jag ska till i helgen. Varför är det så svårt att köpa presenter?

Vladi P: grejen är att jag vill inte leva för en människa.
Jag tycker inte om sådant.

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply anna december 15, 2007 at 12:47 e m

  underbar bild!

  0
 • Reply Sassy december 18, 2007 at 10:55 f m

  Cool bild!

  0
 • Leave a Reply