sånt som inte får plats i andra kategorier

fredag jag är kär

september 26, 2014
 
Nu är det fredag, hurra för det.
I helgen ska jag skriva CV för att söka underläkarvikariat nästa sommar (förstår ni? att jag kan jobba som LÄKARE nästa himla sommar? jag börjar faktiskt förstå, men rätt bisarrt är det).
Och så ska jag göra så mycket ingenting som jag bara kan. Lämna datorn hemma. Promenera med en vild niomånaders och än ännu vildare nästan-treåring genom sol och vindar på lekplatssafari och till bibliotek, utan inget mål alls. Betrakta vattenpölsdödade maskar och nyanserna hos olika svampar. Känna lukten av torra löv, av grillrök, av vissnande gräs.
Dricka mitt jordgubbste långsamt, betrakta människorna när de hastar förbi.

Jag hoppas er helg blir lika fin, ni som tittar in här.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply