sånt som inte får plats i andra kategorier

do not spray into eyes i have sprayed you into my eyes

juni 26, 2014
När jag känner att jag inte orkar göra något alldeles särskilt alls – ungefär det läge där folk brukar lägga sig i soffan och zappa teve – studerar jag live-framträdanden på youtube. Vissa framträdanden har jag sett alldeles för många gånger. Jag gör det fokuserat, studerar detaljer; jag är barnsligt fascinerad av scennärvaro, karisma och ljud när de smälter samman.
 
 
Det här är en av mina favoriter, återkommer till den ofta: Alt-J som spelar Taro. Ingen dramatisk scenpersonlighet eller något sånt (jag älskar sådant med), men en lågmäld professionalitet som imponerar mig i det här fallet. Fantastiskt hur de kan återskapa studioversionen så på scen. Rösten, deras musikalitet som genomsyrar varje sekund…
1:26, solot, när han spelar solot med – vad är det??? en tejprulle? – precis efter textraderna do not spray into eyes//i have sprayed you into my eyes… jag är hypnotiserad.
0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply