sånt som inte får plats i andra kategorier

Sakerna man inte vill veta

mars 6, 2013

En liten minitenta om två veckor, och med andra ord hänger jag mig till fullo åt uppskjutandets konst.

Ringer viktiga samtal i stället för att plugga, försöker läsa Pravda på ryska i stället för att plugga, drar till kliniskt träningscentrum och sticker nålar i folk i stället för att plugga.
 
Med andra ord var det inte rätt tidpunkt för att göra min senaste upptäckt, den att det finns en massa språkkurser på Spotify. Jag menar, vad är väl en klarad tenta mot att kunna säga “Hej jag heter Ulrika, vad heter du?” på thailändska, somali, hebreiska, kinesiska och japanska?
 
Pressar mig tillbaka till studierna med tanken att mina framtida patienter visserligen kanske inte bryr sig så mycket om hur många försök det tog mig att klara en tenta, men att de nog föredrar en läkare som faktiskt vet hur man behandlar folk framför en bisarr polyglott.
0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply