sånt som inte får plats i andra kategorier

I feel stupid and contagious

mars 4, 2013
 

När jag inte lyssnar på Sean Banan timmar i sträck lyssnar jag ibland på riktig musik, också.
När jag skriver, till exempel, skriver och inte riktigt hittar tonen, inte hittar orden, inte hittar hem. Då finns det få saker som funkar lika bra och lika ofta som Tori Amos-covern på Smells like teen spirit. Den har varit min kreativa räddare i nöden sedan åtminstone 2007, kanske längre. Minns hur jag spelade den om och om igen medan jag klottrade anteckningar i mitt Fysik A-block, anteckningar på det som skulle bli min stora genombrottsroman. Det blev det inte, men jag har forfarande bilderna kvar i huvudet, orden och personerna ligger lagrade för att kanske användas någon gång.
Ibland tror jag att alla ord som bor i mitt huvud är minst lika verkliga för mig som verkligheten.

Men det var en annan sak. Musiken, hursomhelst. Den är bra.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply