sånt som inte får plats i andra kategorier

“They only want you when you’re seventeen, when you’re twentyone you’re no fun”

december 2, 2013
 
 
 
Idag fyller jag alltså tjugoett.
Det går väl an, det också.
 
Fina kombinerade födelsedagspresenter/julklappar har jag i alla fall fått de senaste åren. Runt att jag fyllde arton kom jag in på läkarprogrammet, några veckor efter nittonårsdagen fick jag ett barn, till tjugoårsdagen ett litet augustpris. Den finaste presenten var helt klart den som kan prata, springa och med pondus av oanad styrka beordra mig att bära alla dockorna.
Kunde bara tjugoettårspresenten (eller möjligen årets julklapp, alternativt tvåårspresenten, det går ju som sagt i hop det där) ta och anlända snart skulle vi alla bli så glada. Att vara höggravid har väl sin charm, i sisådär två sekunder. Sedan kan det gärna få vara.
0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply