sånt som inte får plats i andra kategorier

fluff

september 19, 2010

Idag är det val, men jag får inte rösta för jag fyller inte 18 förrän i december! Hoho hoho!

Är ni liberaler, som jag en gång var, och bor i Uppsala, som jag en gång gjorde, kan ni ju kryss Carl Nettelblad. Då får ni i alla fall in bra genetiskt material i riksdagen, om än inte från rätt ideologi.

Och vad ska jag, röstlösta men inte tröstlösa individ då sysselsätta mig med under denna fina dag? Tja, medföljande av andra till röstlokalen har redan skett. Kvällen bjuder först på ett prova-på-yoga-pass, och därefter ciderdrickande (eller dryck med ciderkaraktär heter det väl formellt sett för de där fina alkoholfria sakerna) och valvakande.

För övrigt: jag efterlyser åter en gång huskurer mot förkylningar. Eller bara vad man ska göra mot dem. Någon som aldrig blir sjuk? Vad GÖR ni?

För jag är alltid sjuk och det suger.

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rannva september 21, 2010 at 11:25 e m

  Jag brukar bara vara sjuk en dag eller så. Saltlösning hjälper jättemycket, både att gurgla, och ifall man har ett sånt konstigt horn från apoteket, så kan man också skölja näsan med det. Rensar bort allt slem otroligt bra så slipper man drunkna i sitt eget snor!

  Sova och titta på roliga saker rekommenderas starkt också. Att skratta har bevisats höja immunförsvaret, så att hänga på youtube mellan tupplurarna borde väl egentligen rekommenderas av läkare! Låt oss börja med denna; http://www.youtube.com/watch?v=B5yLyWbTipU

  0
 • Reply Hedvig september 25, 2010 at 4:33 e m

  Varför inte Coca Cola och vitlök? HAHAHAHAHAHA!

  0
 • Leave a Reply