sånt som inte får plats i andra kategorier

I use to kill myself in that dress

mars 8, 2010

Vad bihåleinflammation gör med en:
gör en illamående så man inte orkar äta annat än kräm. Och kanske lite glass.

Det är den nya dieten, mina vänner. När jag ska klämma på min mage (när jag är stressad brukar jag gå runt och klämma på min mage, det är behagligt korvigt och fingerstimulerande) måste jag sträcka mina händer ytterligare fem miljoner decimeter in mot kroppen. Allt svällande överarmsfett jag någonsin haft (jag tycker det är väldigt attraktivt med tjejer som har fluffiga överarmar, jag har dock aldrig riktigt varit sådan… men det är fint. man vill bara grabba tag i det och pussa på dem), allt sådant är nu borta.
och jag kan ha kläder jag inte kunnat ha på flera år.

Eh, ja.
Så kul var det.

lyssna nu lite mer på låten som var dagens låt igår. Jag kan nämligen inte sluta lyssna på den, jag tror den är förhäxad.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply