att skriva

Diana

mars 4, 2010

Jag är fortfarande sjuk och superynklig. Buhu!
Samtidigt som jag bara vill få vara kreativ och skriva. Låt oss hålla tummarna för att det inte är dåligt att anstränga sig så mycket i tillfrisknandeprocessen.

Min tillfälliga skrivspellista ser för övrigt ut såhär just nu:
nu

Berättelsen jag skriver handlar om rökelse, erotik och samtidigt något slags ironi över det pretentiösa i det hela. Antingen blir den skit eller så blir den magnifik, säger jag, men jag måste få bre ut mig och älska den sisådär fyrtio sidor innan jag dömer ut den som ett hopplöst projekt.

Och just ja!
Om ni vill vara riktigt snälla säger ni något verkligt uppmuntrande nu. För fast jag försöker vara så positiv jag kan – och gör roliga och trevliga saker för att hålla mig på humör – så är jag förstås stressad av återigen ha en sak som gör att jag kommer ännu mer efter i skolan.

Men egentligen borde jag inte bekmra mig, right? Jag behöver inte ens höga betyg för att gå den utbildning jag vill. Jag kan sitta och ha g i det mesta, spela på mitt piano, skriva romaner, förvåna alla mina lärare och kanske göra dem besvikna och vara förbannat nöjd ändå.

men lite pepp hade inte suttit fel.

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Fråga: mars 4, 2010 at 4:17 e m

  Vad för utbildning vill du gå?

  0
 • Reply Svar: mars 4, 2010 at 4:51 e m

  Livets hårda skola.

  0
 • Reply Talagnes mars 4, 2010 at 8:02 e m

  Pepp pepp pepp.

  0
 • Leave a Reply