sånt som inte får plats i andra kategorier

and the touch of your lips is a shock not a kiss

mars 23, 2010

mina dagar går åt till att skapa under av kreativitet, läsa väldigt mycket böcker och försöka klara av det sista av mina studier fast jag är lite som en ballong som under många år blåstes upp tills den sprack.

Jag tror att jag börjar närma mig den där harmonin som kanske inte är lycka men åtminstone en möjlighet att hantera sitt liv. Och jag tror att det där de kallar att hantera sitt liv är en av de bästa sakerna man kan göra.

Idag slog det mig att jag faktiskt har ganska bra betyg även om jag inte får mvg i mina sista ämnen.
Inte för att trycka ner någon annan, för jag bryr mig inte om vad andra presterar.
Men kanske något att tänka på för att sluta trycka ner mig själv.

Givet omständigheterna tror jag faktiskt att jag under mina tre gymnasieår har gjort ganska häpnadsväckande insatser.

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kristina mars 23, 2010 at 6:26 e m

    Jag tycker du är bra. och duktig. har ev. ett årsmöte nästa onsdag 🙁 .men kanske ska strunta i det.angående att fixa ngn rolig påsk-aktivitet på spunk alltså. sen skulle vi ju fika också! om du fortfarande vill!

    0
  • Leave a Reply