sånt som inte får plats i andra kategorier

Plufs!

oktober 2, 2009

OMG gott folk, she’s back. er superidol och powerpuffpingla och allt det där.

eeeh. Hemma från Bryssel är jag i alla fall, kaffedrickande i oerhört hög grad återigen (föra tt var jag; jämför vi med den övriga bekantskapskretsen är nog koffeinintaget oerhört modest, som max fyra koppar på en dag och oftast inte.) Hemi bagaget från flygplatsen i Bryssel följde också två exklusiva teer i jättefina förpackningar. Ett som heter Pomme d’Amour och doftar, tja, äpple (har inte druckit det än, men har varit på jakt efter lämpligt äppelte ett tag nu), och jasminte. Antagligen inte som jasminteet jag fick av min syster när hon bodde i Kina, men likväl bra.

Vad har då er superidol och älskling Ulrika gjort under sina två (sjukt intensiva!) dagar i Bryssel?
Tja. Besökt Euparlamentet, kommisionen, svenska representationen i Bryssel, International Crisis Group (världens underbaraste organisation någonsin, jag är smått förälskad!), och Young European Federalists (som förvisso var lite galna, men jag betraktade dem ömsint då de hade åsikterna jag hade när jag var yngre och mer naiv och förnekade vissa påtagliga realiteter i världen). Sedan har jag ätit sjukt god mat, studerat märkliga tendenser i hur ungdomar hånglar med varandra i parkerna (en tjej som står medan hennes pojkvän sitter på en parkbänk, och så kysser de varandra med den konstruktionen. Brukar folk göra så? Eller är alla tonårstjejer helt enkelt sjukt korta/mycket yngre än sina pojkvänner i Bryssel? Sanningen är dold i förvirring.)
Och ja. Trevlig liten stad var det, det jag hann uppfatta och uppleva. Någon gång när jag har tid och lust och oerhört engagemang kommer några miljoner bilder upp här, men tills vidare får ni nöja er med detta hastigt koffeinspeedade skrivande.

Och vad är superidol och älskling-älskling Ulrika ska göra nu, i helgen?
Tja, idag har jag gjort ett matteprov, så jag ska förtjust fira det genom att le mot min egen spegelbild och säga HURRA HURRA BRA GJORT ULRIKA. Resten av helgen ägnas åt att plugga, vilket är min nya besatthet sedan jag lade till min extraryska och extrasamhällskunskap och plötsligt har miljoner saker att göra (och äääälskar det, jag är arbetsnarkoman till tusen). Ryska, samhällskunskap, svenska, fysik kanske, matte, och annat party. sehr wunderbar, ja!

ps. Alla som är mina vänner (för bloggen är ett så bra/töntigt sätt att masskommunicera): Jag har isolerat mig ganska väldigt mycket. förlåt för att jag inte tar några initiativ till att umgås. ett recept till att kunna träffa mig är att planera in det långt i förväg, men det är ju inte så party. men jag tycker om er alla och petar man på mig tillräckligt mycket kanske jag lyckas dra mig ur huset i stället för att sitta och hyperfokusera på cirkulär rörelsem och ryska kasus.

Nu ska jag gå. HEJHEJ!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply