sånt som inte får plats i andra kategorier

(tack för att du vände dig till oss)

januari 5, 2009

Idag valdes jag till distriktsordförande för Luf Uppsala. Luf, är, som information till den oinvigda, obildade eller möjligtvis okunskapsförsedda, detsamma som Liberala Ungdomsförbundet. Distriktsordförande är, för dylika kategorier, något som ger mig möjlighet att dra i lite trådar, få saker att hända och sprida liberal propaganda över världen. Eller, öhm, i alla fall över Uppsala med omnejd.
Det ger mig också den underbara chansen att klanta mig kapitalt. Jag är fylld av framtidsiver.

Idag var dagen då jag hade rosa Dr Martens till en rosa basker. Då jag äntligen köpte nya jeans. Då jag åt indisk buffé till lunch och kinesisk buffé på kvällen (och när jag provade de nya jeansen när jag kom hem misstänker att jag måste byta dem till en storlek större). Det här var dagen då jag fikade med människor och då jag fick hålla ett tal.

Det är ganska bra, förstår ni. Att det hände andra saker.
Annars hade detta enbart varit dagen då jag blev refuserad från mitt första förlag.

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply pagliacci januari 6, 2009 at 12:03 f m

    argh… u hang in there, eller nåt 8)

    0
  • Leave a Reply