sånt som inte får plats i andra kategorier

Plátanos (eller: ett pladdrigt och lätt onödigt inlägg)

februari 23, 2009

Ah. Svartvinbärste och intensiva studier har alltid varit en strålande kombination.

Det blir en fin dag. Har slutat, då måndagar enbart bjuder på en lektion – fysik. Jag hade klarat mitt jobbiga prov och jag har äntligen fått ut slutbetyg i fysik A och det var tillfredsställande, trots all skit som kom emellan.
Nu är det ryska, svenska, matte och lite tyska som gäller. Och, hm, kemi. Blablabla. Massa skola. Det känns väldigt trevligt. I grunden tycker jag nog att skola är ganska trevligt.

Klockan 16 ska jag springa till banken med en ung man. Också kallad distriksstyrelsens kassör, men det här med unga män låter ju betydligt mer dekadent. Tar liksom udden av det seriösa med banken och grejer. Vi ska fixa teckningsblablabla så att vi äntligen kan börja använda pengar.
TJOHO. Pengar är trevligt.

Därefter middag. Åh middag. Kanske indiskt. Eller någon smaskig pastarätt. Tiden och hungern får utvisa.

Sedan möte. 18.30. Med länsförbundet blablabla.

Funderar även på att boka in ett lunchmöte med mitt ego, vi har massor att prata igenom. En del konflikter. Men jag tror inte jag orkar. Mitt ego är rätt drygt.

kyssar, kärlek, pladder, babbel, vi hörs.

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Oskar februari 24, 2009 at 6:01 e m

    Är väldigt lättad över att ha gjort det där. Kan knappt bärga mig förrän jag får fylla i siffror och nummer och grejer. Önskar att jag kommit på "Den officiella bloggen"…

    0
  • Leave a Reply