sånt som inte får plats i andra kategorier

666

februari 26, 2009

Häromdagen hade jag horn.
Det var spännande.

… annars är mitt hår ganska långt nuförtiden.
Det är bra. Man kan gömma sig bakom det. Det ser bättre ut än när jag gömmer mig bakom allt annat. (Halsdukar, lyktstolpar, mitt eget ego.) Nästan lite kvinnligt kokett. Och sådant är ju alltid bra.

Jag är rätt klumpig, det är så svårt att se söt ut då. Inte klumpig som i tihi, jag tappade visst något kan du ta upp det? utan som i oj, jag välte ett bord på dig, spillde tevatten i ditt ansikte, råkade slå till dig när jag gestikulerade för vilt, kan du fortfarande tänka dig att någonsin träffa mig igen?

Men jag har blivit oerhört skicklig på att fånga grejer när jag håller på att tappa dem. En dag när jag fortfarnade är opublicerad författare ska jag vara med i en freakshow som går ut på att jag välter omkull saker men fångar dem med bravur. Vi ska spela en massa klezmermusik backstage och jag ska kyssas med de siamesiska tvillingarna. Och sedan ska jag i sann missförstått-geni-anda gråta och undra varför man inte ens känner sig mindre ensam i världen om man hånglar med en person som nästan är två.

Min bror sa en gång att siamesiska tvillingar väl egentligen skulle kunna ses som en person som bara råkat få ett extra organ. Bara att det extra organet är en hjärna. Fast det stämmer väl inte ens, egentligen.

Idag åt jag ren chili på en gaffel, om och om igen, sedan brände min mun och mitt ansikte och sedan åt jag en chokladboll och drack chaite och höll på att svimma.

Jag tror att jag borde sova nu.

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hannah februari 27, 2009 at 12:46 e m

  Det här inlägget var helt underbart bisarrt på så många plan att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Love it!

  0
 • Reply Anonym mars 8, 2009 at 3:47 e m

  Den sortens klumpighet är visst det söt!

  jag tycker förresten väldigt mycket om din blogg (det är visserligen första gången jag läser den men ibland vet man sånt).

  0
 • Leave a Reply