sånt som inte får plats i andra kategorier

aldrig när jag blänker, bara när jag längtar

augusti 5, 2009
Sådär ser Örebro ut. Nu drar jag vidare till Nässjö. Ack ack, jag blir så trött av att packa! Men jag börjar ändå bli en mästare på det.

Jag har för övrigt en ny datorskärm. Det är fantastiskt, för plötsligt ser alla mina bilder helt fantastiska ut i sin skärpa (äntligen får jag inte huvudvärk av att sitta vid datorn), sin underbara färgåtergivning. Tyvärr är det ju ingen skillnad för alla andra, så ingen märker hur mycket jag plötsligt har utvecklats!

Nåväl. Imorgon ska jag upp tidigt. och nu måste jag packa. Jag skrev en text på tåget om vackra män, självkärlek och romanskrivande, men den får jag skriva in och publicera någon annan gång.

kyssar&kärlek på er, gott folk. adjöken!

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hedvig augusti 7, 2009 at 6:29 e m

    Har Örebro blivit svartvitt?! :O

    0
  • Leave a Reply