sånt som inte får plats i andra kategorier

Queen of light

september 20, 2008

Dagen har varit studier av solskenet, av hur världens vackraste Siri kan glittra i det, av kläder, kläder, och kläder. Jag och Siri åkte till Söder och klädprovade oss till huvudvärk. Jag har köpt en blommig klänning som är så magisk att jag blir alldeles galen. Och en knallrosa basker. Och en vintermössa. Och en väska.

Och så har jag suttit bredvid en sovande Siri på ett tåg, tecknat en mystisk hönsman och tjuvlyssnat på två män som satt bakom oss, varav den ena jobbade på reklambyrå och berättade om alla 3D-logotyper han hade skapat. Telenors, bland annat.
Där ser man.

Kvällen innehåller mat, löpning och en svenskuppgift. Jag tycker nämligen inte om att tillbringa lördagar med att sitta och inte vara full medan alla andra kräks.

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sandra september 20, 2008 at 6:18 e m

  "Men vadå, går inte du på fester? man behöver ju inte dricka! jag dricker inte!"

  Gymnasiet är inte direkt den mysigaste upplevelsen om man är väldigt antialkohol. det är antingen till att man går på fester och spyr eller håller upp håret på den som gör det?

  (och sen när ska folk fatta att det faktiskt finns människor som tycker det är meningslöst, obehagligt och helt enkelt INTE KUL att se sina kompisar supa omdömet till fördärv?)

  Jag försökte bara lägga fram på ett väldigt komplicerat sätt att jag håller med dig totalt. Jag går studentåret. Studentfest-året. Party-året. Varje-dag-till-examen-är-en-fest-året. Det måste vara bland det värsta jag varit med om hittills faktiskt.

  Jag ska också köpa massa nytt i Nyköping när din baby kommer hit! Jag har bara 500 kronor men det är dags för strumpor, halsdukar, hattar, mössor! DET SKA BLI SÅ KUL. JAG ÄLSKAR ATT KÄNNA MIG BORTSKÄMD. OCH MINA KLÄDER BORDE KOMMA NÄSTA VECKA OCH DÅ KAN DIN BABY FOTA MIG?

  Jag får ett allmänt intryck att du är bortskämd varje gång du skriver om saker du köpt. Fast jag ska inte säga något för jag köper också mycket. Jag har en rosa halsduk, bara som övrig information sådär. Vi skulle kunna matcha nån dag med din knallrosa basker.

  Köper du fortfarande allt på secondhand? Annars är Indiska bäst på mössor och halsdukar. Jag känner mig alltid lika duktig som köper från en affär som har bilder från Indien på befolkningen när de stickar eller virkar och är så lyckliga över att FN's riktlinjer för arbetsvillkor följs.

  Byxorna på fotot är heta.

  Jag sitter också alltid framför eller bakom intressanta män på tåg. Eller kvinnor. På väg mot Helsingborg var det en gammal man som läste Au revoir, les enfants som jag satt och tjuvkikade på för att jag tyckte det var fascinerande att han kunde franska och undrade om han kanske bott där någon gång i sitt liv och fantiserade nästan ihop hela hans livshistoria bara för att det var så underhållande. Senaste gången jag åkte till Stockholm var det en albinokvinna bara några säten ifrån mig som såg ut nästan precis som isdrottningen i Narniafilmerna.

  Eh. Ja. Lång ointressant kommentar, Sandra Style. (Jag vet att du skriver ut dem och dekorerar din vägg med dem.)

  0
 • Reply manda september 20, 2008 at 6:25 e m

  ikväll ska jag se på film med två gamla vänner. alltså inte vänner som är gamla men de har funnits där länge. jag behöver fler sådana i mitt liv för det känns som de flesta bara trillar från mig likt brådöda höstlöv.

  lucas och moa kommer hit. vi ska nog se på hannibal och andra mysiga filmer. så du är inte den enda som inte ligger och spyr ikväll.

  jag ska ut och springa imorgon. jag måste springa mer. jag har lovat mig själv det. springa är bra. så länge man inte går vilse.

  jag vill också ha pengar :<<< -peta på-

  sötnos.

  0
 • Reply Alexander september 21, 2008 at 7:34 e m

  söder är underbart. <3

  coolt om det var han som gjort deras logor 😮

  du vet att jag håller med dig där.

  0
 • Leave a Reply