sånt som inte får plats i andra kategorier

och jag säger att jag är ledig på måndagar…

september 1, 2008

Min måndag:
bakat en chokladkaka
gjort färdigt min mandarinsorbet
träffat Julia och Linn, två ytterst vackra människor
pluggat kemi i två timmar
träffat min före detta körledare (hon som jag är dramaassistent åt) och diskuterat ett manus
… och så vidare.

Det var trevligt. Men jag är lite utmattad. Framförallt som jag hade överskattat hur mycket lunch jag hade kvar i kylskåpet i skolans kök (någon gång ska jag skriva om min skola alltså, den är jätteliten, otroligt gullig och fantastiskt mysig), så jag åt alldeles för lite. Och sedan kom plötsligt inget vatten ur kranen i skolan, så jag kunde inte ens göra te för att döva hungersmärtorna.

Men det är inte poänge med det här inlägget. Poängen är att jag faktiskt är så himla BRA. För det vore så mig att vara alldeles uppjagad och hyper nu när jag kom hem och bara strunta i att försöka koppla av och sitta och plugga och skriva och producera och GÖRA saker fram tills jag somnade.
Men, mina vänner, det där var min måndag, men detta är min månkväll:

Min månkväll:
MAT. MAAAAAAAAAT!
Ben & Jerrys Bohemian Raspberry. (Jag menar, research för mitt glassföretag! Som för övrigt nog ska heta Apans huvud i stället, i alla fall tills det har expanderat internationellt.)
Simpsons, Simpsons, Simpsons.

Sedan blir det förvisso romanskrivande och pluggande till ett fysikprov också, men man måste ju hinna pausa lite innan dess.

Nu tycker jag att ni alla ska vara vänliga och berätta hur mycket ni älskar mig. Ehehehehe.

Adjö.

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Alexander september 1, 2008 at 10:42 e m

  såhääääääääääääär mycket.

  nej men, hur blev sorbeten? du får skicka ett smakprov med posten ner hit alltså.

  0
 • Reply Emelie Lusth Björkén september 3, 2008 at 6:31 e m

  Hej Ulrika!

  Kommer du ihåg mig? Fick din bloggadress från din vän Siri som nu går i min klass (och också är min vän) 🙂 Ska följa bloggen med största intresse!

  Kram!

  0
 • Leave a Reply