sånt som inte får plats i andra kategorier

High Jack, high Johnny

september 25, 2008

Jag älskar liberala ungdomsförbundet. Det är som min skola, där vi ständigt diskuterar, bara att det här är tusen gånger bättre, för folk är lite mer snabbtänkta. (Och det säger jag inte bara för att vi har mer liknande åsikter, för det har vi definitivt inte, i vissa fall, men för att… jag vet inte. Kanske att folk i min skola bara pratar långsamt, eller kanske att de bara pratar om irrelevanta saker.) Jag har liksom suttit i tre timmar och pratat politik och liberalism och ideologier och droghandel och elitskolor och gud-vet-vad och då var jag ändå tvungen att springa iväg tidigare än vad jag ville, helt enkelt för att jag var tvungen att hinna med bussen. Men debatten var fortfarande i full gång när jag gick.
Jag blir hemskt upplivad av debatter. Mitt huvud ler mot mig.

Just nu är jag inne i en period då jag ändå känner att jag kanske är smart. När det gäller en del, i alla fall.
Kontrasten mellan att rent teoretiskt inse att jag är intelligent, och att ändå inte tycka att jag är dum för att det alltid kommer att finnas intelligentare människor, är komplicerad.

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply manda september 26, 2008 at 10:11 f m

  sötnos jag har anmält din blogg till veckorevyns(?) blogawards 😀

  0
 • Reply imme september 26, 2008 at 4:26 e m

  oj oj oj , jag kom så att tänka på laleh nu när jag såg den här bilden på mariana.

  0
 • Reply oscar september 27, 2008 at 4:39 e m

  Nä? Är du liberal? Eller kanske efetr ordets egentliga betydelse? Rent filosofiskt liberal eller mer polistiskt liberal? Liksom? Hm…

  0
 • Leave a Reply