sånt som inte får plats i andra kategorier

jag är en stor stor flicka i en stor stor värld

november 22, 2007

Har lite småbråttom men bloggning måste man ju alltid ägna sig åt.

Nattens dröm (jag älskar när jag kommer in i perioder av mer absurda drömmar. Det händer lite då och då, och då lever man ju nästan för att sova.):

För det första hette jag Donnie Darko. Och var besatt av mig själv. Men det var den enda kopplingen till Donnie.

Sedan var det så att jag gick på Rosendal, mer konstant, och någon hade läst hotmeddelanden i högtalarsystemet om att han tänkte komma och skjuta sönder vår skola.

Men grejen var att det hade hänt förut, det var som att jag var fast i en tidsloop (man skulle kunna tro att detta är en Donnie D-koppling, men det är mest Star Trek/Ulrikas-förvirrade-tankemönster-koppling) och jag visste precis vad som skulle hända och alla jag älskade var på väg att dö och jag var så rädd och sedan var jag Harry Potter i stället och jag borde vara modig och gå och möta döden men jag VILLE ju inte.
Och sedan visade det sig att en viss person var den onda människan som skulle massakrera alla. (Ödets ironi). Ett svart får bland oss alla, så att säga.

Och jag var livrädd för jag var tvungen att ta mig från skolan snabbt annars skulle mördaren fatta att jag hade förstått honom. Och jag kunde inte cykla för av någon anledning hade jag sagt till honom att jag hatade att cykla, så då skulle han förstå mig. Så jag tog mig till ett rött hus och bankade på dörren och fick sova där, för eftersom jag hade upplevt massakern förut visste jag att den skulle vara på morgonen nästa dag.

Sedan bjöd jag in en massa fotomodeller, typ, och hade fest. Vi fick ett uppslag i veckorevyn som såg ut som ett pussel.

Jag kan dra väldigt, väldigt många tolkningar av detta, se vad mitt undermedvetna försöker berätta för mig. Många tror jag kan vara korrekta. Men jag drar inte det här och nu. För privat, antar jag.

0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply drom november 22, 2007 at 5:39 e m

  mweee
  drömmar

  0
 • Reply MAdde november 22, 2007 at 5:44 e m

  “Ett svart får bland oss alla, så att säga.”
  AHAHAHAHAHAHA..
  ooch tack. för mitt egoboost och bilden och tack. för att du finns till (HAHA. athaeoti jag vet inte. men tack för att du gör det iallafall, och för att mars aldrig blev den röda månaden som Maj är. och där så är det en väldigt förvirrad tankekoppling någonstans. mars iallafall.. inte en bra månad.FÖRUTOM 27.de förlåt Hanna)

  0
 • Reply emzi november 22, 2007 at 7:32 e m

  Drömmar är det bästa som finns. De är alltid så intressanta på något sätt!

  0
 • Reply Pimme november 23, 2007 at 6:29 e m

  Du drömmer då sannerligen mycket. Eller rättare sagt, du minns dina drömmar sannerligen oftare än vad jag gör. Men jag drömde häromdagen att jag gifta mig med en tjej i min klass och så var det ett äktenskaps/avundsjuke-drama om mumintroll. (Jag är halvfinsk..)
  Hursomhelst, Donnie Darko, Harry P OCH Star Trek i en och samma dröm är ju för makalöst!

  0
 • Leave a Reply