sånt som inte får plats i andra kategorier

Ge mig lite sodavatten

december 20, 2007
Igår var en dag fylld av fascinerande betraktelser.

Jag sjöng med min körledare på ett ålderdomshem. De gamla var inte så jättegamla, så de gick fortfarande att prata med, och de var så otroligt söta. Folk ser alltid gamla som en klump men alla har ju sin unika personlighet – såklart – och det kändes som att de skulle ha passat så perfekt in i en teveserie. Efter att jag hade sjungit för dem, och läst julevangeliet, satt vi och drack kaffe och åt världens godaste saffranslängd. Allting var trevligt, förutom när de började prata om gamla minnen och ryska posten.
“Klapp eller kyss, håhåjaja”, sa någon.
“Ja, fast nu på gymnasiet är det väl aldrig klapp, bara kyss, hohoho!”
Sedan vändes alla blickar till mig. Över huvud taget tycktes deras fascination för att jag gick på gymnasiet vara stor, flera gånger. Några berättade stolt om sina barnbarn, som faktiskt skulle välja gymnasium nu. Ingen hade hört talas om Spunkgymnasiet, såklart, så de blev lite förvirrade när jag försökte prata om vad jag gjorde.

Efter det hade jag trumlektion i afrikanska trummor. Var mycket duktigare än vad jag hade förväntat mig.

Sedan häng med Baby, först på Spunk ett tag. Jag fick mina födelsedagspresenter! Hon var så otroligt bra och hade köpt helt fantastiska grejer. Simpsons-muggar (nu har jag ju simpsons-mugg på Spunk! det är bäst!), och simpsons-pins, och ett simpsons-tuggummi-papper hon hittat på gatan, och sedan så fick jag hennes tavla och hennes bilder som jag älskar så mycket och som definitivt måste få en egen plats i mitt rum. (Glömde jag något nu? Jag hoppas inte det). Allting var dessutom inslaget i Bamse-papper. Bamse är vår grej.

Sedan gick vi och köpte julklapp till Spunks stora julklappssäck, på Myrornas då de max får kosta 30 kr. En tjusig liten kortlek blev det. Och jag hittade världens hetaste hatt på Myrornas! Grön mit rosett. Jättejättesnygg.

OCH JAG HAR FÅTT VÄRLDENS SNYGGASTE JULKORT AV SANDRA! Det ska senare demonstreras med tjusigt fotografi. Ett skelett och svart bakgrund och skelettet är komplex-snyggt och det är så roligt, just för att jag var helt övertygad om att det skulle ha med Simpsons att göra och jag älskar hur hon kan komma ihåg saker om mig och ååh hon är en väldigt bra person. Dåligt samvete dock för att hon inte kommer att få något julkort av mig i år, men jag var sent ute och hade ingen adress. Nu har jag ju dock det tack vare avsändaradressen på kuvertet, så 2008 kommer bli the era of stalking Sandra. Not bad.

Idag är det avslutning! BAM BAM BAM! Fast då måste jag lämna Spunk jättelänge. Hemskt och förfärligt. Jag får drömma om det i stället.

(HADE SJUKASTE DRÖMMEN I NATT FÖR ÖVRIGT! Fast sedan när drömmer jag inte sjuka drömmar?)

0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sassy december 20, 2007 at 10:37 f m

  Coolt att spela afrikanske trummor! Då kan du bonka på dem och alla dina kompisar kan dansa omkring som galningar till!

  0
 • Reply Sandra december 20, 2007 at 7:22 e m

  Gamla människor kan vara roliga när de inte är senila. Och de är antingen jättevänliga eller jättebuttra, oftast o.o När de börjar påstå skumma saker om ungdomar är det dock rätt… pinsamt.
  Afrikanska trummor är häftiga xD Du får lära mig i Stockholm så kan vi försöka tjäna in pengar på att trumma vid plattan :””’]
  Hoho, alla på min skola går runt med sina egna personliga muggar och snor uppvärmt vatten från cafeterian, så har de en flodvåg tepåsar redo i skåpet. Fatta äg du är som kommer med Simpsons-mugg på Spunk!
  Nu blev det helt plötsligt bråttom för nu ska vi greja med internetkablar här, men jag är glad att du gillade kortet 8)

  0
 • Reply Imme december 21, 2007 at 12:53 e m

  Ahaha, ursäkta, men dessa åldringar var ju toksköna! Det låter lovande för mig att jag inte behöver förändra min humor då jag blir gammal..Och du, du får trösta dig med mig istället, då du inte har spunk. Jag kan dra fler åldringsskämt.

  0
 • Reply Sigrid december 22, 2007 at 10:19 e m

  OCH LITE PUNCH!

  0
 • Reply hanna februari 13, 2008 at 1:41 e m

  ge mig lite sodavatten sodavatten punch! 😀

  0
 • Leave a Reply