sånt som inte får plats i andra kategorier

Först på festen

juni 21, 2021

Då var det dags.
Nu är vi här.
Tillbaka till ursprunget, fast ursprunget har blivit något annat.

Det finns grejer jag vill fixa till, som det blir när man flyttar. Småfix och pyssel, sådant jag vet hur jag ska åtgärda och sådant jag inte har en aning om.  Märker ni några konstigheter får ni gärna säga till.  Blir de inte åtgärdade får ni gärna ha tålamod. Jag har inga killarna på IT att maila till och muttra över hur långsamma de är, jag har ingen som bygger min plats på smarta sätt, jag har ingen jag kan gå till med mina önskemål och säga är detta möjligt.

Jag har mig själv, Google och min envishet.
Nog så användbart, förstås.
Och nog ska detta bli en plats där vi kan trivas.

Välkomna hit, välkomna åter.
Nu kör vi.

Läs mer:

 

 

+31

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Emelie juni 21, 2021 at 9:41 e m

  Så tjusigt!

  0
 • Reply Johanna juni 26, 2021 at 10:37 f m

  Jag tycker det är fint här på den här festen! Tycker mycket om det enkla, rena ihop med dina svartvita fotografier. Här är en stilla fest för reflektioner och samtal, det var min första tanke. 🙂 Och så är det väldigt mycket allt som andra bloggar inte är, vilket är positivt i mina ögon! Hur ska jag säga… den är inte “in your face” på ett påträngande vis, utan det känns skönt och avslappnat att landa på sidan. Svårt att förklara. 🙂
  Men ett önskemål; lägg till en “hem”-länk i menyn där uppe, så slipper man scrolla hela vägen upp när man t ex skrivit kommentar eller bara vill upp till början av allt.

  0
  • Reply Ulrika juni 26, 2021 at 10:42 f m

   Ja, mycket bra tips! och känns helt inom min kunskapsnivå att kunna få till också. ska fixa det! tack!

   0

  Leave a Reply