Porträttfoto av Ulrika Nettelblad

Hej!
Jag är legitimerad läkare och specialiserar mig inom psykiatri, men arbetar även som frilansskribent. Jag vann Lilla Augustpriset 2012 med min novell Route 66 och har skrivit krönikor för flera olika tidningar och tidskrifter sedan 2013. Jag driver också den här bloggen med ca 2000 unika besökare per månad och inriktning på böcker, skrivande, resor och föräldraskap.

Texter om psykiatri och psykologi, skrivande och böcker

Krönika av Ulrika Nettelblad Västerbottens Folkblad, om Ann Heberlein och Sarah Wilson

Jag kan skriva krönikor och artiklar om psykiatri och psykologi, skrivande och böcker. Jag skriver även bokrecensioner både för tidskrifter och här på bloggen,  och krönikor om litteratur. Bland tidigare uppdragsgivare finns Läkartidningen, Folkbladet Västerbotten, Nya Åland och Upsala Nya Tidning. Givetvis har jag god koll på SEO.

Intresserad av att beställa text av mig? Kontakta mig på unettelblad snabela gmail.com!

Ulrika Nettelblad skriver bok på balkongen

Samarbeta med en blogg om skrivande, böcker, resor och föräldraskap

Här på bloggen skriver jag om skrivande, böcker, resor och föräldraskap. Tonen och språket i mina inlägg är viktiga och inläggen har en litterär ton. Du hittar mina bästa inlägg för varje kategori här. Ett inlägg på Nettelblad-bloggen ska vara som en ruta fin mörk choklad, inte en påse lösgodis.

Jag har ca 3000 unika besökare och 6000 sidvisningar per månad (september 2020). Läsarna är huvudsakligen kvinnor, 25-45 år gamla, med intresse för böcker, skrivande, resor och barn och familjeliv. Mina läsare är engagerade vilket märks i kommentarsmängd och hur länge genomsnittsbesökaren stannar på bloggen.

Att synas här innebär att nå ut med hög trovärdighet till engagerade läsare. Jag har goda kunskaper i att skapa SEO-anpassat material.

Intresserad av ett samarbete eller att skicka recensionsexemplar eller pressutskick? Kontakta mig på unettelblad snabela gmail.com!