Alltings början

Hej.

Nu ska jag börja blogga på den här platsen i stället. Det gör mig så glad att jag inte ens vet vad jag ska skriva. Firar istället med att publicera en av mina favoritbilder, på tre av mina favoritpersoner. Kanske borde jag ha börjat med en bild på mig själv istället. Men jag har ju nästan inga. Det är ett mål för 2019. Att ta bilder på mig själv som jag kan visa i texter som handlar om mig.

Nya läsare – läs mer om mig här, eller bläddra blanda mina bästa inlägg.

För den som är gammal – välkommen hit, välkommen tillbaka.
Vad roligt det är att ha er här. Vad mycket fint vi ska ha på den här platsen. Vad mycket text och tankar jag vill dela på den här platsen. Det känns som jag äntligen har byggt mig ett utrymme där orden kan få ta plats som jag vill. Jag hoppas att ni ska uppleva detsamma.

Nya som gamla –följ mig på Bloglovin’ för att inte missa några inlägg. Ge mig gärna synpunkter på buggar eller konstigheter på den här hemsidan om ni hittar dem. Den här ju helt min egen, och jag erkänner villigt att jag är duktigare på att skriva än att bygga något sådant här.

Tror detta kan bli så sjukt bra. Och är så glad att jag inte vet hur jag ska avsluta, så jag avslutar med en annan favoritbild.  Som faktiskt är på mig, men tre år gammal. Den påminner mig om allt som var underbart med att ha tre små barn samtidigt, alla under fyra års ålder: att ständigt ha en unge i sin famn. Att det är självklart att den som inte just nu har en unge i famnen ska kunna ligga på soffan bredvid och sova med hörselskydden på. Att fotografen till bilden är en tre-och-ett-halvtåring som behövde underhållning.  Att man är en MAMMA som bara har ögon för sin bebis, och att bebisen är så mycket minsting, nu och fortfarande, som bara har ögon för en sak: storasyskonen.
Man kan ju bli snörvlig av nostalgi för mindre.

Men mer om den berättelsen, och andra, en annan dag. Nu kör vi.

Föregående

Knyta tråd

Nästa

Radarparet

9 kommentarer

 1. BRA JOBBAT! Jag flyttade också till egen domän i somras och känner igen känslan av att äntligen rymmas precis som du beskriver den! Men vill också säga att det kan komma en efter-flytt-trötthet en inte är förberedd för. Det blir lite antiklimatiskt när allt är klart liksom, så har jag känt i alla fall. Och vadå klart, det blir ju aldrig klart! Men att låta processen ta tid och själv ta ett steg i taget tror jag är lösningen. Jag önskar dig all inspiration nu att utforska din nya plats! Allt ser superfint ut och fungerar bra från min dator 🙂

  • unettelblad

   åh tack Alicia! Och tack för varningen också hehe, kan redan känna av den där efter-flytt-tröttheten… är liksom SÅ taggad att jag är nära att glömma bort att mitt mål ju också är att SKRIVA grejer här och inte bara kolla google analytics (man kunde ju inte ha google analytics på blogg.se om man itne var PRO-medlem… ÄLSKAR att ha så mycket statistik att titta på!)
   Och visst är det ständigt pyssel, fix, sånt man vill lägga till. är väl som att ha ett fint hem eller vad som helst, att det är ett ständigt pågående projekt. men så kul för både dig och mig att vara igång med det! tack för titten och lyckönskningarna.

 2. Men gud så roligt och spännande! Lycka till!

 3. Känner av din iver genom texten, smittosamt och positivt. Det blir jättefint det här hördu!

  • unettelblad

   haha vad roligt att det känns! är sällan jag är så sjukt taggad så rider på den vågen! kul att få smitta lite och tack!

 4. Grattis till nytt kryp-in! <3

 5. Ulrika, så fint du har gjort! Längtar så efter att få följa dig på den här platsen <3 Lycka till!

 6. Åh. Gillar din nya sida massor. Och båda bilderna är SÅ gulliga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén